nasze certyfikaty

brc

BRC

Standard BRC (British Retail Consortium) to międzynarodowa norma bezpieczeństwa żywności, która określa rygorystyczne wymagania dotyczące jakości, higieny i kontroli procesów produkcyjnych. Certyfikat BRC potwierdza, że firma spełnia najwyższe standardy w całym łańcuchu dostaw – od surowców po gotowy produkt
globalgap

GLOBAL G.A.P.

GLOBAL G.A.P to najpopularniejszy i globalnie akceptowalny certyfikat dobrych praktyk rolniczych (Good Agricultural Practice), zapewniający bezpieczeństwo produkcji żywności.

Dąży on do zminimalizowania niekorzystnego wpływu na środowisko poprzez rolniczą działalność, do ograniczenia stosowania chemikaliów. Stawia na odpowiedzialne podejście do zdrowia konsumenta i dobrostan zwierząt. Uwzględnia on również wymagania etyczne, a także wytyczne związane z warunkami pracy.

haccp

HACCP

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) to system zarządzania bezpieczeństwem żywności, który identyfikuje i kontroluje potencjalne zagrożenia na każdym etapie produkcji. Dzięki niemu konsumenci mają pewność, że produkty powstają w warunkach spełniających najwyższe standardy higieny i jakości.
Przewijanie do góry